Gümüşgöze İlkokulu

Vizyon: Gümüşgöze İlkokulu Okulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Her yıl ortaokullara artan sayı ile bilişsel, duyuşsal ve devinimsel anlamda yetişmiş öğrenci gönderen • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati :08.30 Ders Saati Süresi:40 dakika Teneffüsler :15 dakika Öğle Arası :40 dakika
Isınma: Kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0326 274 27 12

WEB - https://gumusgozeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜMÜŞGÖZE MAH. ATATÜRK 5 CAD. GÜMÜŞGÖZE ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 11 DEFNE / HATAY

Öğretim Şekli :Normal eğitim yapan bir kurumdur.

Yerleşim Yeri - Gümüşgöze Mahallesi Atatürk Caddesi Defne/HATAY

Ulaşım Şehir merkezinden her 5 dakikada bir kalkan Gümüşgöze Kooparatifi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 14 km